בית קודאק למידע נוסף


קומת הקרקע (בגובה כפול) משתרעת על פני 10,000 מ"ר ומשמשת כאולם הייצור. מעל הגג מתנשא בניין ארבע-קומתי שמרכזו אטריום נרחב בשטח 600 מ"ר. שטח קומה - 3,500 מ"ר, וכל אחת מהקומות מתוכננת בצורת "ח" מסביב לאטריום, בעוד החזית הפונה צפונה מהווה קיר זכוכית שקוף וכן מעליות שקופות. ביציאה מהמבנה בכיוון צפון ישנה רחבה מרשימה הטובלת בירק ומכוסה חלקית בעץ דק מרהיב. האטריום מהווה מרחב ציבורי, ובו מסעדה חלבית - אספרסו בר וכן מסעדה. התאורה במקום טבעית ואילו בשעות הערב, מואר החלל בתאורה מלאכותית הבוקעת מגופי תאורה המותקנים על תקרת המתכת. מסביב לאטריום – ישנן עמדות Open Space ואילו במשרדים הצמדים לחלונות, ניצבת חזית זכוכית לטובת המוטיב המאפיין את המקום – שקיפות מרבית. העיצוב הפנימי הינו פונקציונאלי, נקי ומודולארי ונעשה בו שימוש בחומרי איכות וכן בפתרונות אקוסטיים חדשניים, המקנים למתחם את מראו המרשים.

אודות הפרויקט
%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A4%D7%94+7%2C+%D7%A4%D7%AA%D7%97+%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94%2C+%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C
למידע נוסף ותיאום פגישה